Avslappnat mingel

När det handlar om att mingla effektivt och få ut något av att träffa andra människor är det oerhört viktigt att vara avslappnad och bekväm. Är man för spänd och stel är det lätt att samtalet blir därefter. Det liksom hackar sig fram, rör tråkiga ämnen och ingen av konversationens parter får ut något mer än ett stelt intryck utav varandra. I såna situationer vill vi verkligen inte hamna. Tvärtom, det är precis sådana situationer som alla framgångsrika minglare gör sitt absolut yttersta för att undvika.

Är du ovan med att mingla, nybörjare, eller bara är intresserad av att lära dig finns det enkla knep som tar din mingelförmåga till nya höjder snabbt och enkelt, utan att du behöver genomlida stela och tråkiga samtal med lika stela och tråkiga samtalspartners.
Ett bra och underskattat sätt att mingla är att åka på spa. Gör du det utanför någon storstad, till exempel på spa Göteborg. På spa träffar du ofta många nya människor i en avslappnad miljö. Det är lätt att få kontakt och lära känna nya, spännande bekantskaper på så sätt. Är du till exempel på spa i Göteborg finns det säkert många gäster från hela Sverige, kanske också utomlands. Att alla checkar in ungefär samtidigt inför helgen och oftast spenderar ett par dagar där gör att det är lätt att lära känna andra gäster och prata, även om du är blyg och tycker det är obehagligt att ta kontakt med andra människor i början.
Det som är bra med spabehandlingar är att samtalsämnena kommer naturligt om du vill bryta isen. Eftersom alla är där för att få en avslappnande upplevelse, testar liknande behandlingar och kopplar av på samma ställen är det lätt att öppna samtalen med prat om just spaupplevelsen. Hur var den där hot stone-behandlingen du testade tidigare imorse? Vad är det man behöver tänka på inför en japansk teceremoni? Och hur effektiv är egentligen den där geggan man smetar på i ansiktet? På många spa serveras champagne, mousserande vin eller annat bubbel. Särskilt om anläggningen är utrustad med jacuzzi eller bubbelpool. Det är ett utmärkt sätt att mingla och lära känna nya människor. Att hitt trevliga samtalspartner på spa i Göteborg eller andra metropoler är inte särskilt svårt eftersom besökare i regel brukar vara öppna, intresserade och sociala. Passa på att njut ordentligt om du väl åker på spa. Och ta till dig av andra besökares tips och råd. Särskilt de som varit på anläggningen förut, de brukar känna till tips och tricks och kunna leda dig till nya guldkorn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *